Over ons

Job4s Verkeersregelaars (gevestigd in de Stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen en Deventer) is een initiatief van Arbolinq, een arbodienstverlener uit Zutphen. Als arbodienst is Arbolinq continu bezig met de re-integratie van medewerkers. Job4s Verkeersregelaars is opgericht om vervangend werk te bieden aan werknemers die (tijdelijk) hun eigen werk niet meer kunnen uitvoeren. Met het werk van verkeersregelaar voldoet de werkgever aan zijn re-integratieverplichting, wij noemen dat spoor 1,5.

Vanuit de gedachte: voor wie wil werken, is er werk biedt Job4s Verkeersregelaars ook (langdurig) uitkeringsgerechtigden uitzicht op een baan. Om deze gemotiveerde werknemers te bereiken werkt Job4s Verkeersregelaars intensief samen met het UWV, de gemeente Zutphen en Het Plein, een verzamelpunt voor werk, inkomen en participatie voor mensen die in Zutphen of Lochem wonen.

Met de inzet van beroepsverkeersregelaars van Job4s Verkeersregelaars heeft u dus niet alleen uw verkeersafwikkeling professioneel geregeld, tevens draagt de inschakeling van Job4s Verkeersregelaars bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en social return on investment (SROI).